Hemmelig kirke

«Hemmelig kirke» er et nettarrangement den 11. april 2021 med fokus på unådde og forfulgte folkegrupper som NLM jobber blant utenfor og i Norge.

1. april 2021 klokken 17–20 ønsker vi å samles på nettet til en kveld med fokus på de unådde og forfulgte folkegruppene som NLM arbeider blant.

LINK TIL SENDING KOMMER HER.

Hva er «Hemmelig kirke»?

Ofte når utsendingene våre møter søkende eller nyfrelste brødre og søstre blant disse folkegruppene, har de et stort ønske og uttalt behov for bibelundervisning. De ønsker å bruke mye tid i bibel og bønn i fellesskap og bruke tid med han som har gitt sitt liv for dem.

Inspirert av dem ønsker vi å invitere til en kveld med tre bibeltimer og mye tid til bønn og info om de unådde og forfulgte folkegruppene vi arbeider blant.

Bli med på vårt nettarrangement – og man kan gjerne samles i familien, bibelgruppen, misjonsforeningen, ungdomsklubben eller i fellesskap i din menighet og se arrangementet sammen. «Hemmelig kirke» kan sees både i fellesskap og hjemme oss deg selv.

Del 1

Kl. 17:00–17:50

Bibeltimeholder: Sverre Bøe

Tema: Kan vi stole på Gud uansett omstendigheter?

Etter bibelundervisningen vil det bli en egen bolk hvor vi får lære mer om de unådde og forfulgte folkegruppene: Hvem er de, hvor er de i verden og hvordan beveger de seg i en verden som stadig har en økende globalisering?

Del 2

Kl. 18:00–18:50

Bibeltimeholder: Christian Lilleheim 

Tema: «Komfort kontra korset»

Etter bibelundervisningen vil vi få møte mennesker som arbeider med unådde og forfulgte folkegrupper, både i utlandet og i Norge. Hva skjer i NLM sitt sensitive arbeid? Vi vil få en oppdatering fra feltene og hva som ligger i fremtiden. 

Del 3

Kl. 19:00–20:00

Bibeltimeholder: Marianne, tidligere sensitiv utsending i Asia

Tema: “Dere skal være ett …”

Hvordan kan man engasjere seg for de unådde og forfulgte folkegruppene der man er og i fremtiden?

Vi bruker tid i bønn sammen, og ber for aktuelle bønneemner fra alle de sensitive områdene.

 

Mellom hver del vil det være en kort pause på ca. 10 min.

 

Til toppen