Tilbake til «Heim»

Gudsteneste 31.01

Velkommen til felles nettgudsteneste med misjonssalen Ålesund. Om du vil sjå søndagsskulen for denne søndagen kan du gå inn her:
Søndagsskule for dei minste: 31.01

Ord for kvelden laurdag

Velkommen til ord for kvelden denne laurdagen. Her får du ei andakt ved Lars Kjetil Emblem og bøneemner som du med fleire får løfte fram for Gud denne kvelden. Til slutt får du høve til å gje ei gåve til NLM sitt arbeid om du ynskjer det.

Ord for kvelden fredag

Velkommen til ord for kvelden denne fredagen. Her får du ei andakt ved Lars Kjetil Emblem og bøneemner som du med fleire får løfte fram for Gud denne kvelden. Til slutt får du høve til å gje ei gåve til NLM sitt arbeid om du ynskjer det.

Ord for kvelden torsdag

Velkommen til ord for kvelden denne torsdagen. Her får du ei andakt ved Lars Kjetil Emblem og bøneemner som du med fleire får løfte fram for Gud denne kvelden. Til slutt får du høve til å gje ei gåve til NLM sitt arbeid om du ynskjer det.

Ord for kvelden onsdag

Velkommen til ord for kvelden denne onsdagen. Her får du ei andakt ved Lars Kjetil Emblem og bøneemner som du med fleire får løfte fram for Gud denne kvelden. Til slutt får du høve til å gje ei gåve til NLM sitt arbeid om du ynskjer det.

Nettgudsteneste 17.01

Velkommen til gudsteneste på nett saman med Misjonssalen Ålesund og andre fellesskap i region Nordvest. Her finn du linkar til gudsteneste, søndagsskule for små og for tweens.
Følg lenkene nedføre bilete.

« Nyere nyheter|Eldre nyheter »

Til toppen